Kalender

Bijensymposium


Samen aan de slag voor een bijvriendelijke regio!

Affiche Bijensymposium 2 01

Wegens een positief coronageval in het organiserend team, en de bijhorende quarantaine voor een belangrijk deel van de groep, hebben we noodgedwongen het bijensymposium moeten uitstellen. Een veilige en goede organisatie kon niet langer gegarandeerd worden.
Gezondheid primeert.

We doen er alles aan om snel een nieuwe datum te lanceren. Als Murphy ons goed gezind is, hopen we in elk geval om vanaf donderdag 4 maart terug in te pikken met het oorspronkelijke programma. De uitgestelde workshops worden op korte termijn ook opnieuw ingepland.
Het symposium wordt nu dus de apotheose na de bijenworkshops, in plaats van de blikopener.

Alle deelnemers werden per mail op de hoogte gebracht en zullen ook geïnformeerd worden over de nieuwe datum.
Opnieuw inschrijven is voor hen alvast niet nodig.

Wist je dat ook jij je steentje kan bijdragen aan een bijenvriendelijke buurt? Tuinen, bermen, weilanden, speelplaatsen, bedrijventerreinen, parken, ja zelfs begraafplaatsen, één voor één kunnen we ze doen zoemen! Maar hoe dan wel? Dat en veel meer kom je te weten op ons bijensymposium!

Wegens de geldende coronamaatregelen is het volledige programma online te volgen vanuit je luie zetel! En er is nog meer goed nieuws want het bijensymposium duurt niet 1 dag, maar 2 weken. Op 23 februari zetten we de toon met ons Bijensymposium, maar in de 2 weken nadien zindert alles nog na met 7 boeiende bijenworkshops. Deze workshops zijn eveneens online te volgen en geven ruimte voor debat met de spreker.

Check het programma, schrijf je in en laat je dit voorjaar onderdompelen in de bijenwereld. Geen betere manier om al in de voorjaarsstemming te komen!

Alle info op www.bijensymposium.be