Kalender

Op bezoek bij de korte keten


Op zaterdag 3 oktober is er een rondleiding op het landbouwbedrijf De Zaaier te Oostkamp en kan je picknicken in het Kampveld met producten rechtstreeks van het bedrijf!

P 20200819 154526

Diederiek Steyaert en Bob Vandendriesche (foto) nemen je mee in hun verhaal van CSA, thuisverkoop en biologische landbouw. Aansluitend kan je een wandeling maken in het natuurgebied Kampveld van het Agentschap Natuur en Bos.

Het Regionaal Landschap Houtland vult een picknickzak met producten rechtstreeks van bij de boer!

Plaats van afspraak

Boerderij De Zaaier, Korte Akkerstraat 2 te Ruddervoorde. Parkeren doe je best langs de Proostdijstraat. Aan de boerderij is geen plaats en ook in de Korte Akkerstraat kan je niet parkeren.

Inschrijven

Er zijn drie rondleidingen. Je kan starten om 13u30, 14u30 en 15u30. Per rondleiding zijn maximum 20 personen toegelaten. Gelieve bij inschrijving aan te geven welk startuur je verkiest. 

De rondleiding duurt anderhalf uur. De volledige Kamveldwandeling is 8 km lang. Je hoeft die echter niet volledig te wandelen. Je krijgt een folder met een kaartje.

De activiteit kost € 6/persoon. Kinderen -12 jaar betalen € 4,00, -3 jaar is gratis. Hiervoor krijg je een korte ketensalade, notenbrood, een sapje en kaas.

Je bent definitief ingeschreven na betaling op BE76 0910 1249 0595 met vermelding picknick en het aantal personen +12 jaar en -12 jaar.

Inschrijven via mail kan t.e.m. maandag 28 september.

Tip: Neem een rugzak mee om je picknickzak in op te bergen!