Kalender

Film in het Bos - Beukenpark


Wie gaat niet graag eens naar de bioscoop? Maar heb je al eens naar een bosbioscoop geweest? Dan krijg je nu de kans! Kom kijken naar de film 'A walk in the woods', de tweede film, die we deze zomer buiten vertonen!

A Walk In The Woods

Auteur Bill Bryson ( Robert Redford ), na tien jaar in het VK te hebben gewoond , verhuisde hij naar New Hampshire . Nu, in de zestig, woonde hij daar vredig. Een televisie-interview meldt dat hij verschillende populaire boeken heeft gepubliceerd en er wordt gespeculeerd dat hij er meer zal schrijven. Bryson heeft dergelijke plannen echter niet.

Bryson en zijn vrouw Catherine ( Emma Thompson ) wonen een begrafenis bij. Omdat hij geen extravert persoon is, maakt hij daarna een wandeling naar de nabijgelegen Appalachian Trail . Hij besluit plotseling dat hij de hele lengte gaat wandelen...

Praktisch

Bekijk snel de trailer en schrijf je in via het Bos+ voor 13 augustus .

Eenmaal ingeschreven ben je welkom in het Beukenpark waar onze openlucht cinemazaal is ingericht. Wij zorgen voor stoelen, breng jij je popcorn mee? Zo beleven we samen een onvergetelijke filmavond!!

Het Beukenpark ligt in het centrum van Oostkamp, Kapellestraat 19. Met de fiets komen, wordt sterk aangeraden!

De deuren gaan open vanaf 20.30u, de film begint om 21.00u

Deze activiteit kadert in de campagne Ik Zomer West-Vlaams van de provincie West-Vlaanderen en is een samenwerking van het Regionaal Landschap Houtland en de gemeente Oostkamp.