Kalender

Boskamerconcert d'Aertrycke


In coronatijden kunnen concerten binnen moeilijk plaats vinden. We kunnen ook geen grote massa bijeen brengen. Met het concept boskamerconcert willen we hier een mouw aan passen. We brengen de muziek naar buiten en dit voor een klein publiek in een uniek en sfeervol kader.

Fokkersvreugde Klein

Het tweede boskamerconcert vindt plaats in het speelbos van domein d'Aertrycke.

We brengen cultuur in contact met natuur en de natuur snuift een vleugje cultuur op. Het wordt een intiem spel tussen performers en luisteraars in een prachtig bosrijk kader. De performers van dienst zijn het komische muzikale duo rond de Poperingse Ieperling Bert ‘Cyriel’ Sticker op stem en Geluwenaar maarten ‘Kamiel’ Samyn op gitaar. Ze noemen zichzelf 'Fokkersvreugde'.

Wat kan je verwachten?

Fokkersvreugde is een begeesterend duo dat je meeneemt in hun intieme, explosieve, grappige en herkenbare verhalen op muziek. Cyriel op scheve stem, naadloos rechtgetrokken door Kamiel op gitaar en andere stem.

Ze brengen een mix van eigen West-Vlaamse nummers en kortverhalen die op zoek gaan naar een (voorzichtige) glimlach.
Sinds 2018 stonden ze op vele podia, van Boeschepe tot Ieper, van Rekkem tot Kuurne, maar in dit deel van de provincie en dergelijke unieke locatie spelen ze voor het eerst.

Ze streven ernaar om de meest vreugdevolle groep van de Westhoek te zijn, maar dat kan enkel samen met u als enthousiast publiek!

Meer informatie i.v.m. Fokkersvreugde vind je op www.fokkersvreugde.be

Een tafeltje reserveren

We werken met inschrijvingen en laten maximum 60 personen toe. De luisteraar neemt plaats op een barkruk aan een bartafel. Per tafel kunnen maximum 4 mensen plaats nemen. Deze vier mensen behoren tot eenzelfde bubbel. Je schrijft dus met vier personen in.

Inschrijven kan tot en met 18 augustus door de vier namen van je tafeltje te mailen naar Regionaal Landschap Houtland. We reserveren een tafeltje voor jullie. Breng zelf wat mee om te drinken. Een flesje wijn, een cava, een biertje. Wij kunnen helaas geen drank voorzien.

Praktisch

Je kan je auto parkeren op de parking langs de Wijnendalestraat t.h.v. huisnummer 61-65. Van daar is het nog zeker een kwartier wandelen tot aan de concertplaats. Hou hier rekening mee. De route zal gemarkeerd zijn.

De deuren gaan open om 20.00u. Het concert start om 20.30u

Deze activiteit kadert in de campagne Ik Zomer West-Vlaams van de provincie West-Vlaanderen en is een samenwerking van het Regionaal Landschap Houtland en het Bezoekerscentrum Bulskampveld.