Kalender

Film in het Bos - Fort van Beieren


Wie gaat niet graag eens naar de bioscoop? Maar heb je al eens naar een bosbioscoop geweest? Dan krijg je nu de kans! Kom kijken naar de film 'ROOM', de derde film, die we deze zomer buiten vertonen!

Room Groot

Voor Jack is de kamer zijn wereld: de plek waar hij geboren is, waar hij en zijn moeder eten en slapen, spelen en leren. Maar terwijl dit voor Jack als thuis voelt, ervaart zijn moeder het als een gevangenis. Dankzij de intense liefde voor haar zoon heeft ze het voor elkaar gekregen om hem te laten opgroeien in een kleine kamer van ongeveer 3 bij 3 meter. Maar doordat Jack steeds nieuwsgieriger begint te worden, weet ze dat de kamer niet voor onbepaalde tijd als thuis gebruikt kan worden.

Praktisch

Bekijk snel de trailer en schrijf je in via het Bos+  voor 15 augustus .

Eenmaal ingeschreven ben je welkom in het Fort van Beieren waar onze openlucht cinemazaal is ingericht. Wij zorgen voor stoelen, breng jij je popcorn mee? Zo beleven we samen een onvergetelijke filmavond!!

De parking van het Fort van Beieren aan de Kasteeldreef te Koolkerke (Brugge). LET OP: vanaf de parking wandel je zeker nog 10 minuten tot aan onze cinemazaal.

Je bent welkom vanaf 20.30u, de film begint om 21.00u

Deze activiteit kadert in de campagne Ik Zomer West-Vlaams van de provincie West-Vlaanderen en is een samenwerking van het Regionaal Landschap Houtland en het Bezoekerscentrum Bulskampveld.