Kalender

Film in het Bos - Bulskampveld


Wie gaat niet graag eens naar de bioscoop? Maar heb je al eens naar een bosbioscoop geweest? Dan krijg je nu de kans! Kom kijken naar de film 'WILD' (12+), de eerste van de twee films die we deze zomer buiten vertonen!

Volzet

Wild Groot

Met een mislukt huwelijk en de dood van haar moeder achter de rug heeft Cheryl Strayed (Reese Witherspoon) alle hoop verloren. Na jaren van roekeloos, destructief gedrag, maakt ze een overhaaste beslissing. Zonder enige ervaring en alleen gedreven door pure vastberadenheid, begint ze aan een wandeling van meer dan 1600 kilometer over de Pacific Crest Trail. 

Praktisch

Bekijk snel de trailer en schrijf je in via het Bos+ voor 13 augustus.

Eenmaal ingeschreven ben je welkom aan het kasteel Bulskampveld waar onze openlucht cinemazaal is ingericht. Wij zorgen voor stoelen, breng jij je popcorn mee? Zo beleven we samen een onvergetelijke filmavond!!

Om het kasteel Bulskampveld te bereiken, parkeer je best op parking Driekoningen. Deze is te bereiken via de Wellingstraat te Beernem.
LET OP: vanaf de parking wandel je zeker nog 15 minuten tot aan het kasteel.

Je bent welkom vanaf 20.30u, de film begint om 21.00u

Deze activiteit kadert in de campagne Ik Zomer West-Vlaams van de provincie West-Vlaanderen en is een samenwerking van het Regionaal Landschap Houtland en het Bezoekerscentrum Bulskampveld.